June 29, 2022

Forfattet af AXIS Capital

AXIS Capital Holdings Restricted har introduceret monetære resultater for det primære kvartal, der sluttede 31. marts 2022.

I en kommentar til de monetære resultater for det primære kvartal 2022 udtalte Albert Benchimol, præsident og administrerende direktør for AXIS Capital:

“I dette kvartal fortsatte vi med at levere solide fremskridt sammen med næsten alle nøgletal for at levere et mixed ratio på 91,4 %. Vi fortsatte med at udvikle nok de mest værdifulde områder af vores virksomhed, forbedre den generelle høje kvalitet af vores e-bog og mindske vores webkatteomtale – alt imens vi tilbyder god service til vores kunder.

“Vores forsikringsdækningssektion registrerede endnu en gang en præmieudvikling på 20 % på igen af ​​tocifrede priser vil stige, og rapportere om ny virksomhed i første kvartal, da vi fortsatte med at udvikle vores tilstedeværelse på engagerende markeder, med fokus på at levere værdi til vores ledsagere inden for E&S, Wholesale og Specialty kanalerne. Inde i vores genforsikringssektion fortsatte personalet med at gøre gode fremskridt med at styrke vores portefølje, mens vi sænkede vores fodaftryk i katastrofe, fremhævet af en 45 % rabat i katastrofesporspræmien.

“Vi er begejstrede over det konstruktive momentum, som vi fortsætter med at se gennem hele vores virksomhed. Vores fokus er at bygge på det – og drive en vedvarende værdifuld udvikling, yderligere forbedre vores effektivitet og endelig opnå vores mål om at ændre sig til en høj kvintil performer.”

For at se de samlede resultater for første kvartal fra AXIS Capital, KLIK HER

Leave a Reply

Your email address will not be published.