June 29, 2022

Thomas Buberl er blevet genudnævnt som AXA’s øverste regeringschef, hvorimod Antoine Gosset-Grainville har været identificere formand for bestyrelsen, efterfulgt Denis Duverneder er gået på pension.

Burberl voksede først til at blive administrerende direktør og direktør for AXA i september 2016.

AXA genudnævner Buberl som administrerende direktør;  Gosset-Grainville navngivet stol

Han har et kendskab til økonomidiplom fra WHU Koblenz (Tyskland), en MBA fra Lancaster College (UK) og en doktorgrad i økonomi fra College of St Gallen (Schweiz), i tråd med AXA’s hjemmeside.

Fra 2000 til 2005 arbejdede han i Boston Consulting-gruppen som rådgiver for bank- og forsikringsdækningssektoren i Tyskland og i udlandet. Fra 2005 til 2008 arbejdede han for Winterthur-gruppen som medlem af administrationsbestyrelsen i Schweiz, først som chief working officer, derefter som chief advertising and distribution officer. Derefter sluttede han sig til Zürich Monetary Providers, hvor han var administrerende direktør for Schweiz.

Fra 2012 til april 2016 var Buberl administrerende direktør for AXA Konzern AG (Tyskland) og er blevet medlem af AXA regeringsudvalg i 2012. I marts 2015 voksede han til at blive administrerende direktør for AXA’s Well being Enterprise og sluttede sig til AXA Administrationskomité. De næste 12 måneder blev Buberl desuden udnævnt til administrerende direktør for den verdensomspændende virksomhedslinje Life & Financial Savings. Fra 21. marts 2016 til 31. august 2016 var han viceadministrerende direktør og er blevet administrerende direktør den 1. september 2016.

Gosset-Grainville blev første gang udnævnt til AXA-firmadirektør den 30. juni 2020, nævnte AXA-webstedet.

Antoine Gosset-Grainville

Han startede sit erhverv i 1993 på Inspection Générale des Funds, før han i 1997 blev vicesekretær for den europæiske finanskomité og senere for Den Europæiske Unions finansielle og monetære komité. Fra 1999 til 2002 var han rådgiver for finansielle og erhvervsmæssige anliggender på arbejdspladsen for den europæiske kommissær med ansvar for handel.

I 2002 voksede Gosset-Grainville til at blive associeret i Gide, stedet han ledede Bruxelles-arbejdspladsen i 5 år tidligere end at blive vicedirektør for den franske premierministers skab i 2007, stedet hvor han var ansvarlig for økonomiske og monetære point. og administrationen af ​​den franske stats finansieringsportefølje.

I 2010 blev han udnævnt til viceadministrerende direktør for Caisse des Dépôts et Consignations med ansvar for økonomi, teknik, investeringer og verdensomspændende drift og midlertidig administrerende direktør for Caisse des Dépôts-gruppen fra februar til juli 2012. I april 2013 var han med til at stifte den reguleringsagentur BDGS Associés, stedet hvor han ikke desto mindre er en associeret partner.

“Jeg vil kategorisere min taknemmelighed til Denis Duverne for hans tro og anbefaling gennem årene. Gruppen vil længe være præget af alt det, han har bidraget med gennem hele sit særprægede fag. Siden 2016 har hans hjælp været afgørende for at drive koncernens transformation,” kommenterede Buberl.

“Jeg er mere end glad for, at Antoine Gosset-Grainville vil vokse til at blive formand for AXA, og jeg bliver ved med at trække på hans ekspertise og fantasifulde og forudseende. Jeg vil måske også gerne takke aktionærerne og medlemmerne af vores bestyrelse for hans eller hendes fornyede tillid,” tilføjede han.

“Det er med dejlige følelser, at jeg forlader formandsposten for AXA… Jeg havde det privilegium at få succes Henri de Castries om denne stilling og om at ledsage Thomas Buberl i hans profitable transformation af koncernen med hjælp fra bestyrelsen,” kommenterede Duverne.

“Jeg vil gerne kategorisere min taknemmelighed til mænd og kvinder i AXA. Deres dedikation, deres samhørighed og deres midler til at overgå sig selv har hele tiden været en forsyning af motivation og glæde for mig,” tilføjede han. “Jeg er meget sikker på AXA’s fremtid: Gruppen er stærk og robust med en strategisk fantasifuld og forudseende og et mål, der er skræddersyet til vores tids udfordringer; det kan fortsætte med at have evnen til at stole på styring af meget høj kvalitet og drage fordel af Antoine Gosset-Grainvilles og Thomas Buberls evner.”

Levering: AXA

Høj {photograph}: Billedkreditscore: Simon Dawson/Bloomberg

Sager
AXA XL

Leave a Reply

Your email address will not be published.