June 30, 2022

  • Aviva vil bruge Tractables Synthetic Intelligence (AI) til at forbedre effektiviteten og nøjagtigheden af ​​reparationer
  • Den helt nye ekspertise vil hjælpe Aviva med at nå sit formidable bæredygtighedsmål om at være en web-nul virksomhed i 2040

Aviva, et af mange største forsikringsselskaber i Storbritannien, har indgået et forlig med Tractable for at øge nøjagtigheden og effektiviteten af ​​britiske motorkrav gennem brug af syntetisk intelligens (AI).

Tractable – et britisk teknologisk ‘enhjørning’ eller milliard-dollar-firma – udvikler synlig kunstig intelligens til at hjælpe med gendannelse af biler og huse ved at bruge fotografier til at vurdere skader, hvilket muliggør den korrekte beregning af gendannelsespriser inden for få minutter. Ved at implementere denne AI til at hjælpe og informationsingeniører, vil Aviva være i stand til kort og præcist at foretage en fuldstændig fjern evaluering af gendannelsesestimater og forbedre konsekvensen af ​​analysen, hvilket reducerer risikoen for fejl, som kan tilføje tid til motorkrav.

Aviva vil udrulle ekspertisen i hele sit komplette britiske gendannelsesfællesskab sammen med Solus (Avivas unikke kæde af kropsarbejdsinstitutioner), som håndterer titusindvis af 1000-vis af motorkrav årligt.

Ud over at fremskynde kritikken vil samarbejdet endda hjælpe Aviva med at opnå sin bæredygtighedsambition ved at sikre, at elementer, der kan repareres sikkert, ikke unødigt ændres.

Simon Smith, administrerende direktør, Solus, nævnte: “At implementere Tractables AI i vores motorkrav vil give en række fordele. Det vil øge nøjagtigheden af ​​gendannelsesdiagnostik i hele Avivas britiske gendannelsesfællesskab, hvilket gør den bedste måde, hvorpå vi vurderer bilskader, ekstra miljøvenlig. Det betyder, at vi kan komme i gang med at reparere bilen og få kunder på motorvejen igen.

“Det hjælper os derudover med at arbejde i retning af vores bæredygtighedsambition om at være et web-nul-firma i 2040. At finde ud af, hvilke elementer der kan repareres lidt end ændret, har en hel del miljømæssige fordele: vi holder os væk fra de meningsløse rejser fra en assessor. at tage et kig på en erklæring i individuel; vi stopper beskyttede, fungerende elementer i at gå til losseplads; og vi skærer ned på mængden af ​​uerfarne eller nye elementer, der muligvis skal bestilles og sendes i første omgang.”

Alex Dalyac, grundlægger og administrerende direktør for Tractable, nævnte: “Tractables AI er konstrueret i Storbritannien, og i kraft af at det bliver brugt i stor skala af Aviva – et af mange nations største grundlæggende forsikringsselskaber – vil vi hjælpe kunder i hele Storbritannien med at komme tilbage til regelmæssig ekstra effektivt. Ved at tjene Aviva til at skære ned på miljøpåvirkningen af ​​dets restaureringsarbejde, har dets vedtagelse fordele for os alle – både Aviva-kunder og ikke-kunder.”

Forfattet af Aviva

Leave a Reply

Your email address will not be published.