June 30, 2022

ARAG trodser pandemiske udfordringer for at rapportere tocifrede fremskridt

ARAG trodser pandemiske udfordringer for at rapportere tocifrede fremskridt

Forfattet af ARAG

Autoriseret regninger forsikringsdækning og hjælpeleverandør ARAG har rapporteret sit tolvte værdifulde år i træk, hvor virksomhedens præmie under administrationen toppede £50 millioner, for første gang.

Uanset de mange udfordringer, som den fortsatte pandemi introducerede, blev ARAG’s effektivitet i 2021 styrket af modtagelsen af ​​nogle fremragende efter-hændelsen (ATE)-indtægter efter profitable resultater til premium-problemtilfælde i tidligere år og kraftige fremskridt i BTE, især inden for industriautoriseret regninger forsikringsdækning marked.

Virksomhedens generelle bruttopræmie under administration steg med omkring 20 procent til £51,6 millioner (2020: £42,8 millioner), fordi virksomheden registrerede en omsætning før skat i Storbritannien på £1,9 millioner (2020: £0,5 millioner).

Virksomheden opnåede en enorm stigning i autoriserede anbefalingsopkald fra husholdninger og virksomheder gennem de første måneder af pandemien, men den efterfølgende tilgang af ansættelses- og kontraktkrav var ikke så pæn som forventet.

“Vi forventede, at små virksomheder, der lukkede sig gennem pandemien, mens andre var blevet tvunget til at spænde bæltet, ville påvirke vores industrielle virksomhed negativt.” feedback administrerende direktør, Tony Buss. “Alligevel er enhver mangel på foretagsomhed blevet større end opvejet af øget bevidsthed og trang til mad til autoriserede sikkerhedsprodukter.”

Efter et knapt fald i 2020 er antallet af SMV’er forsikret af ARAG steget med næsten 25 %. Virksomheden bemærkede desuden afgørende fremskridt for sin husstandsautoriserede sikkerhed e book stedet de mange farer, som ARAG forsikrer har forhøjet med mere end 15%.

“Heldigvis havde vi været meget velforberedte, da pandemien ramte, og vores individer har skræddersyet sig smukt, så vi havde været i stand til at give opmærksomhed til at levere til forsikringstagerne, efter at de ønskede det mest, så vi kunne komme ud af pandemien i en virkelig robust placere.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.