June 27, 2022

“Rhonda var en visionær drivkraft og passioneret god ven, coach og mentor, hvis ledelse hjalp med at antænde Allstates transformation og skabe samfundsmæssig indflydelse,” udtalte Allstate i en meddelelse.

Ferguson kom til Allstate i november 2020 efter et 10-årigt ophold i personlig opfølgning. Hun kom desuden med i bestyrelsen for Exelons Constellation Vitality tidligere på 12 måneder. Ferguson startede sit erhverv som tilknyttet Thompson Hine i midten af ​​halvfemserne, blev senere til associeret hos Baker & Hostetler, og tjente derefter internt hos Ferro Corp. og FirstEnergy Corp. Hun blev senere udnævnt til at fungere som chef for lovgivningsafdelingen for Union Stillehavet i 2016.

Allstate er nødt til at ringe til Fergusons efterfølger, rapporterede Bloomberg-lovgivningen.

Hendes husstand kendt som hende en “eksemplarisk ægtefælle, mor, datter og søster.”

“Rhondas charmerede liv var fuld af kærlighed, latter, rejse og ufattelig succes,” tilføjede husstanden i en meddelelse på sociale medier. “Hendes indflydelse på alle, hun rørte ved, er umådelig og kan mærkes i årevis igen.”

Ferguson er blevet rost af både nuværende og tidligere kolleger som mentor for forskellige juridiske fagfolk.

“Jeg havde det privilegium at fremme mit erhverv, side om side med Rhonda, og fejre hinandens succeser over et par år med en fælles dedikation til at fremme rækkevidde, retfærdighed og inklusion inden for den autoriserede besættelse og fortid,” udtalte Uncover Monetary Companies autoriseret chef Wanjiku Walcott, som tilføjede, at Ferguson var et “vidunderligt individ”, der “til alle tider gjorde sig selv derude som en klangbund, funktionsmannequin, fortrolig og god ven.”

Laurie Robinson Haden, præsident og administrerende direktør for Company Counsel Ladies of Coloration affinitetsfællesskabet, tilføjede, at Fergusons død har påvirket hende en del, især efter to forskellige yngre damer af skyggefulde juridiske fagfolk – Windfall Well being & Companies autoriserede chef A. Verona Dorch og den tidligere CNN- og MSNBC-autoriserede analytiker Midwin Charles – havde desuden for nylig afleveret.

“Tabene er pludselige og overraskende – det vil sandsynligvis gå op for enhver af os,” sagde Haden. “Det er et klart navn for os alle at nyde hver dag og kysse dem, vi elsker.”

De tre damer havde været medlemmer af Hadens interne autoriserede samfund. Haden var desuden den primære til at afbryde oplysningerne om Fergusons døende på en LinkedIn mindfuelldailly.com.

Ferguson var “en god ven af ​​mig, som var en fremragende advokat, chef og frem for alt et exceptionelt individ. Jeg har til enhver tid beundret hendes viden og skønhed,” sagde Damon Hart, autoriseret chef hos Liberty Mutual Insurance.

“Jeg har den allerbedste respekt for Rhonda som frontløber, og det er endnu et stort tab for vores erhverv,” erkendte Minority Company Counsel Affiliation-præsident og administrerende direktør Jean Lee, som havde håbet at tilfredsstille Ferguson individuelt efter at have været i kontakt med hende. af e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published.