June 29, 2022

Som titusindvis af millioner mennesker, vil Timothy Radcliff være klistret til NFL Draft de efterfølgende par dage.

Radcliffs nysgerrighed i udkastet er ikke baseret på, hvilken quarterback, der går først af brættet, eller om Pittsburgh Steelers, hans barndoms yndlingsmedarbejdere, udfylder de bedste ting til den kommende sæson. Retfærdigt, Radcliff vil blive opslugt af presserende spørgsmål af en anden form.

Hvor hurtigt kan han sikre sig en autodækning for den udnævnte, der blot blev udvalgt af en stab 2.000 miles fra det sted, han bor?

Hvad er det ekstra juridiske ansvar for deltageren, der er ved at opnå en ottecifret signeringsbonus?

Hvilken tjeneste vil give en af ​​de bedste højdækkende paraplydækninger til forbrugeren, der har brug for en grundlæggende bolig i Arizona og et andet hus i Ohio?

Radcliff er klar over, at forsikringsdækning kan være det allersidste i tankerne hos dem, der er på en enkelt dag millionærer, når de får den beslutning, der uden ende kan ændre kursen i deres dygtige og private liv. Det er stedet, hvor hans virksomhed, Non-public Shopper Insurance (PCI) er tilgængelig.

Det Melbourne, Florida-baserede firma Radcliff og medstifter Adam Skarbek begyndte for 16 år i fortiden at tjene ekstremt profitable fagfolk, fra violinister til læger til fodboldspillere. Men af ​​de omkring 700 husstande, som PCI repræsenterer, er det gridiron-gladiatorerne, der typisk poserer nok den mest underholdende for Radcliff og hans stab.

“Udkastet er vores yndlingstidspunkt i de 12 måneder til at se på de yngre fyre, der kommer ind,” siger Radcliff. “De vil sige, ‘Hej Tim, jeg havde $167 på min checkkonto i går, og mand, der er $11 millioner lige her i dag efter skat. Hvad skal jeg gøre?’ Korrekt, det er tilrådeligt at få dine paraplyer.”

Radcliff, en tidligere bankmand, forventede ikke i fremtiden at arbejde med professionelle atleter. Han åbnede PCI i 2006 efter at have kæmpet i årevis for at finde en forsikringsdækningsagent, der kunne imødekomme behovene hos hans pengeinstituts overdrevne købere af webværdi.

“Overgangen fra bank- til forsikringsdækning var ganske enkle, meget sammenlignelige faremetoder,” siger Radcliff. “I en finansiel institution er det eneste, du gør, at vurdere fare. Så det var et godt match for os.”

Efter omkring 4 år med styring af personlige fairness-købere fra Bermuda til London, foreslog Skarbek at øge PCI’s virksomheder til atleter. Da Radcliff og Skarbek begyndte at udvikle forhold til atleter gennem fodbold, basketball, hockey og baseball, opdagede de, at nødvendigheden blandt fodboldspillere “simpelthen var påtrængende,” siger Radcliff.

“Efter at vi først modtog det inden for virksomheden, ønskede alle mennesker at gøre inhabiliteten som følge af det er en uendelig præmie. Og vi følte, at P/C var sådan en katastrofe, at vi simpelthen fangede det.”

PCI-selskaber spilleres ejendomme, både, køretøjer, jetski og skriver ligeledes deres underliggende beskyttelse og ekstra juridiske ansvar. En yngre dygtig atlet vil normalt opnå $1-5 millioner i underliggende og så meget som $5 millioner i ekstra beskyttelse.

PCI’s serviceledsager repræsenterer ACE Group, AIG, Chubb og Privilege Underwriters Reciprocal Trade (PURE).

“De form for opfatter, at denne service, sikker på, at de kunne miste $5 millioner, men du har modtaget $11 millioner på din mæglerkonto,” siger Radcliff. “Du får ikke en paraply på 20 millioner dollars i 19 12 måneder forældet.”

Radcliff siger, at PCI opsøger sine købere selektivt. De højeste standarder er, hvorvidt en deltager er flink til at tale, og om han har en samarbejdende agent og pengerådgiver eller ej.

“Dette er et af de bedste forhold, som et resultat af, at vi er tre eller flere, der gør et forsøg på at arbejde og sikre, at vi forsvarer spillerne og deres husstande, og at vi er der for dem,” siger Radcliff. “Hvis der er nogen form for forandring, er vi alle tre i stand til at tale med hinanden med eller uden deltageren generelt.”

Døgnet rundt job

Radcliff indrømmer, at PCI’s mæglere generelt forsømmer, hvor cool deres job er. De får en plads på entrérækken til spillernes liv, som de fleste enkeltpersoner udelukkende vil få et glimt af i et par timer hver søndag.

“Vi er faktisk en del af disse husstande,” siger han. “Uanset hvor de går hen, går vi sammen med dem.”

Tim Radcliff, formand for ikke-offentlig shopper-forsikringsdækning

Blandt de mange NFL-atleter, PCI repræsenterer, er Cody Whitehair fra Chicago Bears, Jaylinn Hawkins fra Atlanta Falcons, Byron Jones fra Miami Dolphins og Justin Strnad fra Denver Broncos. Desuden er en række trænere PCI-købere, sammen med Zak Kromer, assistent for den regerende Tremendous Bowl-mester Los Angeles Rams.

At deltage i arbejdet med NFL-købere kommer ikke uden kompromis. Radcliff arbejder normalt middag til 10:00, men spillernes ønsker betyder, at han normalt skal være på navn.

“Massevis af vores spillere er som en ubåd,” siger Radcliff. “Vi fik for at få tingene passet ordentligt dengang. De kan være væk i 3 måneder, muligvis seks måneder dukker de normalt op igen, ‘Hej, lige her er hvad jeg vil have’.”

En gang ønskede en deltager at tilfredsstille den samme dag, hvor New England optrådte med en sæsonåbner torsdag aften. Radcliff kom på besøg i deltagerens hjem sent om morgenen, og de 2 gennemgik den komplette forsikringsdækning.

“‘Det fjerner mine tanker fra sporten’,” fortalte deltageren Radcliff. “Typisk antager enkeltpersoner, at de laver alle disse forskellige ting, men han ønskede en pause.”

Ved en anden lejlighed var en deltager på vej til 2019 AFC Championship-sporten i Kansas Metropolis, da han gled på is og ramte en anden bil. Deltageren omtalt som Radcliff og informerede ham om, at han havde været bekymret for en ulykke. Radcliff gav omgående en betjent deltagerens forsikringsdækning. En patruljebil var i stand til at få deltageren til sporten i tide.

“Jeg føler generelt, at tilhængerne sætter disse fyre på en piedestal og forstår ikke, at de simpelthen er almindelige individer som os,” siger Radcliff.

Ekstra end en atlet

Da PCI udvidede til atletfacetten i 2010, forventede Radcliff, at virksomheden ville blive ramt af meget flere krav. Alternativet viste sig at være sandt.

Ved at uddanne forsikrede i en yngre alder om emner som efterfølgende tilladte kunder på bilforsikringer eller mindske farer, har PCI demonstreret over for luftfartsselskaber, at spillere ikke skal ses som et juridisk ansvar.

“Vi får vores andel af købere akkrediteret baseret for det meste på disse tabsforhold,” siger Radcliff. “Forskellige udbydere siger, ‘Vi ønsker ikke at specialisere os i at skrive en hel masse af dette, men vi vil gøre det på dine fyre, så længe vores tabsprocenter fortsætter med at løbe globalt under 17%.'”

Tilfældig administrationssessionsforløbet begynder, så hurtigt som en deltager er udarbejdet. Inden for månederne lige så meget som udkastet, er en deltager normalt bor, hvor deres agent placerer dem. De kan eller måske ikke har en bil, de normalt kan hurtigt udvikle sig til den primære af deres husstand til nogensinde personlige et hus.

Som et resultat af, at atleter typisk udvikler sig eller går i skole i en enkelt stat og arbejder professionelt i hinanden, kan det være svært for meget mindre dygtige mæglere at forblive på højde med en deltagers dækning, siger Radcliff. De fleste af de spillere, der kommer til PCI, har forsikringer, der på ingen måde bliver udbetalt, fordi deres forsikringsdækning ikke afspejler deres nye bopælsstat.

Radcliff siger, at P/C-forsikringsdækningen for professionelle atleter forbliver fragmenteret. En uvildig agent, der arbejder med en eller to spillere, kan udvikle sig til at blive starstruck. Han husker samlingen af ​​en fremtidig forbruger, hvis bedste vens far var forhandler for en landsdækkende fange. Agenten brugte sin private husaftale til at forsikre forbrugeren. Agenten ajourførte på ingen måde forbrugerens dækning, så snart deltageren modtog udarbejdet og flyttet ud af staten.

“Denne agent skrev en dækning det sted, hvor de havde været fan,” siger Radcliff. “De ønskede at gøre ordentligt ved ham, de ønskede at bevare ham, men i det lange løb gjorde de det faktisk ikke.”

En af mange klasser, som Radcliff og hans medarbejdere opdagede tidligt, er at se spillere som blot én anden forsikret, ikke den professionelle atlet, folk ser på tv.

“Det har gjort fodbold til en helt anden ekspertise for os,” siger Radcliff. “Vi er glade for at forstå, at vi spiller en lille halvdel bag kulisserne for at bevare disse fyre på markedet og forsvare de penge, de arbejder så møjsommeligt på at tjene. Det er meget givende.”

Sager
Virksomheder

Leave a Reply

Your email address will not be published.