June 30, 2022

Fra dette tidspunkt kan spillere være en del af kræfterne i Chromatic Souls: AFK Raiden helt ny taktik RPG fra Com2uS Holdings, den verdensomspændende cellulære udvikler og skribent, der indvarsler vejen frem for interaktiv online fritid. Spillere vil komme til at kæmpe mod rædselsvækkende monstre i en spændende fire-personers kamp, ​​da Chromatic Souls: AFK Raid nu er derude på Android- og iOS-gadgets.

Dyk ned i helt forskellige tilstande af Chromatic Souls: AFK Raid sammen med 4 nye baner

Chromatic Souls: AFK Raid vil transportere spillere til et mystisk middelalderligt rige for at få fat i Adventurer Alliance sammen med en særlig håndmalet artworktype og animationer. Monstre har løbet løbsk i kongeriget af den grund, at udseendet af Chromatic Dragon, og spillere bør tage dem væk for at beskytte herredømmets beboere mod uundgåelige katastrofer.


Chromatic Souls: AFK Raid tilgængelig
Billede ved hjælp af Com2uS

Det er vigtigt først at vælge en kategori tidligere end at komme ned for at redde herredømmet. Ridder, Mage, Rogue og Druid er de 4 kurser leveret. Primært, den standard fantasy mistænkes. Hver har sit personlige sæt af evner og værktøjer, så du bliver nødt til at bruge et stykke tid på at beslutte dig for, hvilken spillestil du vil have. Mens spillere rejser gennem herredømmet, vil de vælge mellem de næste spiltyper:

  • Inaktiv tilstand – Idle Mode giver spillere mulighed for at deltage i hver enkelt single og spille sammen. Dette indebærer, at spillere kan iscenesætte deres karakterer – selv når de er væk fra deres telefoner.
  • Auto Battle Mode – Denne tilstand giver spillere forskellige belønninger sammen med nyttige gadgets som Ability Scrolls og Iron Ores, der kan hjælpe dem med at komme videre på deres eventyr.
  • Boss Battle Mode – Meget effektive chefer venter! Spillere bør besejre fjender, der holder af deres teknik for at låse op for den følgende fase for at fortsætte deres rejse. Jo flere spillere går, jo højere er faren og jo højere belønninger.

Rejsen er allerede begyndt i alle app-butikker

Bliv i stand til at kæmpe mod rædselsvækkende monstre i en spændende kamp for fire personer med udgivelsen af ​​Chromatic Souls: AFK Raid, som er gratis at spille og nu findes på Google Play-forhandleren til Android-gadgets og Apple App-forhandleren til iOS-gadgets.

Når du er fascineret af blockchain knowhow, Chromatic Souls: AFK Raid gør brug af Com2uS Holdings’ knowhow gennem C2X blockchain-økosystemet. Mens du bliver medlem af up med forskellige spillere, kan du få, få mest muligt ud af og forhandle gadgets, evner og karakterklassefærdigheder.

Er du begejstret, da Chromatic Souls nu er derude til at få på Android- og iOS-gadgets? Fortæl os i feedbacken under!

For ekstra Cellular Gaming-information og opdateringer, vær en del af vores WhatsApp gruppe, Telegram gruppe, eller Discord server. Derudover, følg os på Google Information, Instagramog Twitter for hurtige opdateringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.