June 29, 2022

Del via e-mail
Del

Af Sabrina Corlette og Maanasa Kona

I januar 2020 erklærede de føderale myndigheder en offentlig nødsituation (PHE) på grund af den stigende COVID-19-virus. Den føderale regering har forlænget PHE 9-tilfældene siden, og det er nu planlagt til at løbe ud i midten af ​​juli 2022. Mange vil måske have det sjovt med den symbolske afslutning af pandemien, men afslutningen af ​​PHE kan dramatisk vende de seneste positive aspekter, som USA har gjort ved at reducere antallet af uforsikrede.

Da toppen af ​​PHE tårner sig op, er advokater og embedsmænd primært centreret om beredskabet hos Medicaid-virksomheder, men markedspladserne til rimelige priser Care Act (ACA) vil fungere som et afgørende sikkerhedsweb. Anslået, at en tredjedel af voksne, der mister Medicaid, vil være berettiget til sponsoreret beskyttelse ved hjælp af markedspladserne. Men uanset om folk opfatter de opnåelige beskyttelsesvalg, ansøger om præmieskattefradrag, tilmelder sig og til sidst bruger deres nye beskyttelse, vil det i høj grad afhænge af markedsansvarlige.

I en ny mindfuelldailly.com for Commonwealth Fund’s To the Level-weblog taler CHIRs Sabrina Corlette og Maanasa Kona om den nødvendige funktion, som ACA-markedspladser vil spille for at afbøde beskyttelsestab. Deres stykke identificerer grundlæggende ud over ekstra moderne metoder, markedspladser kan påtage sig for at hjælpe kunder med at foretage en ren overgang til billig, komplet beskyttelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.