June 30, 2022

Husstanden til en pige, der blev dræbt, da en 17-årig chauffør bragede sin fars Lamborghini ind i hendes bil i Los Angeles, har nået en forlig på 18,85 millioner dollars i sagen, indførte advokater.

Monique Munoz, 32, var på vej fra arbejde på et hospital den 17. februar 2021, da Lamborghini SUV’en skubbet af Brendan Khuri kørte en lilla mild.

Anklagere erklærede, at Khuri havde kørt racerløb med en anden bil og svinget ud og i vognbaner med mere end 100 mph, blot før han kolliderede med Munozs bil.

Munoz døde på stedet for kollisionen tæt på Westwood-rummet i Los Angeles.

Khuri erklærede sig ansvarlig for mindst én påberåbelse af manddrab i køretøjer med grov uagtsomhed og blev i september dømt til syv til ni måneder i en ungdomslejr og 4 måneders betinget fængsel.

Munozs husstand anlagde en civil retssag i september. Forliget, der blev indgået i denne uge, vil hjælpe hendes familiemedlemmer “til sidst med at få en lukning for denne forfærdelige tragedie,” sagde Daniel Ghyczy, en juridisk professionel for husstanden.

“Det handlede på ingen måde om kontanter for Munoz-husstanden, det var i forhold til anerkendelsen af ​​Brendan Khuris forseelse, der resulterede i, at deres eneste datter mistede livet og for at sikre, at han blev holdt ansvarlig. Lige dette øjebliks forlig er et vidnesbyrd om deres indsats og er et skridt nærmere retfærdigheden,” udtalte Ghyczy i en meddelelse.

Advokater for Khuris husstand returnerede ikke øjeblikkeligt et telefonnavn onsdag for at få kontakt til forliget.

Den økonomiske pris kan endelig overstige $25 millioner, sagde advokater for Munoz’s husstand. Under hele onsdagens afhøring valgte de besluttet at føre sagen videre til et senere tidspunkt, hvor hele husstandens tilbagebetaling formentlig vil blive afgjort.

Brendan Khuri var på forhånd blevet anklaget for at køre ved ekstreme hastigheder, hvilket resulterede i, at Lamborghinien blev beslaglagt af Beverly Hills politidivision. SUV’en blev returneret til teenageren af ​​hans far meget mindre inden for to dage, sagde advokater. Styrtet, der dræbte Munoz, fandt sted tre måneder senere.

Forud for det dødelige styrt udsendte Brendan Khuri og hans far, James Khuri, regelmæssigt et opslag på sociale medieplatforme, hvor de udstillede dem, der styrtede på gulvgaderne i Los Angeles, udtalte advokater.

James Khuri blev anklaget for en forseelse for at have bidraget til en mindreårigs kriminalitet. En aflytning i den sag er berammet til den 8. juni.

Gennem forbrydelsesafsnittet i Brendan Khuris sag havde beskyttelsesadvokat Mark Werksman anmodet Los Angeles County Superior Court-dokumentet Decide Sabina Helton om at dømme teenageren til betinget fængsel.

Munozs familiemedlemmer sagde, at teenageren som minimum burde tilbringe et stykke tid i en amts ungdomslejr og argumenterede for, at en betinget dom kunne være en uretfærdighed.

Copyright 2022-relateret presse. Alle rettigheder forbeholdes. Dette materiale vil ikke blive trykt, udsendt, omskrevet eller omdistribueret.

Emner
Californien

Leave a Reply

Your email address will not be published.