June 29, 2022

Twitters administrerende direktør Parag Agrawal forsøgte at dæmpe medarbejdernes vrede i fredags under et møde i hele virksomheden, hvor medarbejderne krævede svar på, hvordan ledere planlagde at håndtere en forventet masseudvandring foranlediget af Elon Musk.

Mødet kommer efter, at Musk, Teslas administrerende direktør, der forseglede en handel på 44 milliarder dollars om at købe selskabet på sociale medier, gentagne gange kritiserede Twitters praksis for indholdsmoderering og en topchef med ansvar for at fastlægge tale- og sikkerhedspolitikker.

På det interne rådhusmøde, som blev hørt af Reuters, sagde ledere, at virksomheden ville overvåge personalenedgang dagligt, men det var for tidligt at sige, hvordan frikøbsaftalen med Musk ville påvirke personalefastholdelsen.

Musk har slået långivere til at skære ned i bestyrelsen og lederlønninger, men de nøjagtige omkostningsreduktioner er stadig uklare, ifølge kilder, der er fortrolige med sagen. En kilde sagde, at Musk ikke ville træffe beslutninger om jobnedskæringer, før han overtager ejerskabet af Twitter.

“Jeg er træt af at høre om aktionærværdi og tillidspligt. Hvad er dine ærlige tanker om den meget høje sandsynlighed for, at mange medarbejdere ikke vil have job efter aftalens lukning?” spurgte en Twitter-medarbejder Agrawal i et spørgsmål læst højt under mødet.

Agrawal svarede, at Twitter altid har bekymret sig om sine ansatte og ville fortsætte med at gøre det.

“Jeg tror, ​​at den fremtidige Twitter-organisation vil fortsætte med at bekymre sig om dens indflydelse på verden og dens kunder,” sagde han.

Lederne sagde under mødet, at medarbejdernes afgang ikke har ændret sig i forhold til niveauerne før nyheden om Musks interesse i at købe virksomheden.

I de seneste dage har Musk tweetet kritik af Twitters topadvokat, Vijaya Gadde, som er Twitter-veteran og bredt respekteret i hele Silicon Valley. Musks angreb udløste en byge af onlinechikane rettet mod hende.

Medarbejdere fortalte også ledere, at de frygtede, at Musks utilregnelige adfærd kunne destabilisere Twitters forretning og skade den økonomisk, mens virksomheden forbereder sig på at tage fat på reklameverdenen i en præsentation i næste uge i New York City.

“Har vi en strategi på kort sigt for, hvordan vi håndterer annoncører, der trækker investeringer,” spurgte en medarbejder.

Sarah Personette, Twitters chief customer officer, sagde, at virksomheden arbejdede på at kommunikere hyppigt med annoncører og forsikre dem om, at “måden, vi servicerer vores kunder på, ikke ændrer sig.”

Efter mødet fortalte en Twitter-medarbejder til Reuters, at der var ringe tillid til, hvad ledere havde at sige.

“PR-talen lander ikke. De fortalte os, at vi ikke lækker og gør et arbejde, du er stolte af, men der er ikke noget klart incitament for medarbejdere til at gøre dette,” sagde medarbejderen til Reuters og bemærkede, at kompensation til ikke-ledende medarbejdere er nu begrænset på grund af aftalen.

Agrawal anslås at modtage 42 millioner dollars, hvis han blev opsagt inden for 12 måneder efter en ændring i kontrol hos det sociale medieselskab, ifølge analysefirmaet Equilar.

Under mødet opfordrede Agrawal personalet til at forvente ændringer i fremtiden under ny ledelse og erkendte, at virksomheden kunne have præsteret bedre gennem årene.

“Ja, vi kunne have gjort tingene anderledes og bedre. Jeg kunne have gjort tingene anderledes. Det tænker jeg meget over,” sagde han.

Twitter afviste yderligere kommentarer.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.