June 29, 2022

Virksomheden trak også alle tidligere opgivne mål og udsigter tilbage på grund af det afventende opkøb.

Twitter Inc, som har accepteret et salg på 44 milliarder dollars til Elon Musk, sagde torsdag, at det tilføjede flere brugere, end Wall Street havde forventet i første kvartal, selvom omsætningen kom lidt under estimaterne.

Virksomheden trak også alle tidligere opgivne mål og udsigter tilbage på grund af det afventende opkøb.

Virksomheden sagde, at dagligt aktive brugere steg til 229 millioner brugere i det første kvartal, der sluttede 31. marts, fra 199 millioner et år tidligere. Analytikere havde i gennemsnit forventet 226,8 millioner daglige aktive brugere.

Twitter, som har kæmpet for at ryste en stagnation af sin brugerbase, har arbejdet på at forbedre sin målretning og måling af annoncer og testet e-handelsannonceformater, mens de har brugt aggressivt på initiativer såsom videoreklamer.

Mens Musk ikke har gjort klart, hvordan han planlægger at “fixe og forbedre” Twitter, har han talt om en abonnementsbaseret forretningsmodel og et undertrykkelse af botkonti.

Det rapporterede en omsætning på 1,2 milliarder dollar sammenlignet med analytikernes gennemsnitlige estimat på 1,23 milliarder dollar, ifølge IBES-data fra Refinitiv.

Dens nettoindkomst steg til 513,3 millioner dollars, eller 61 cents per aktie, fra 68 millioner dollars, 8 cents per aktie, et år tidligere.

Det San Francisco-baserede selskabs aktier steg omkring 0,7% i handelen før klokken.

Luk historie

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.