June 30, 2022

Life Insurance Corporation (LIC) sagde onsdag, at det vil lancere sit første offentlige tilbud (IPO) i den første uge af maj. Prisbåndet for LIC IPO er sat til 902 til 949 pr. aktie. Størrelsen af ​​LIC IPO vil være den største hidtil i landet, når den lanceres den 4. maj. Den vil forblive åben for bydere indtil den 9. maj.

Regeringen har som mål at hæve 20.557,23 crore ved at aflaste 3,5 procent af sin aktiepost eller 22,13 crore aktier i LIC. Selvom det er væsentligt lavere end den tidligere fremskrivning på ca 60.000 millioner kroner.

Her er en liste over andre største børsnoteringer i landet:

One97 Communications Ltd (Paytm)

Moderselskabet for Indiens største onlinebankfirma Paytm, One97 Communications Ltd, debuterede på aktiemarkedet den 18. november med en børsnotering på 2,46 milliarder dollars.

Coal India Ltd

Coal India Ltd er et indisk statsejet kulmine- og raffineringsselskab. Det lancerede sin børsnotering den 4. november i 2010 med en børsnotering på 2,05 milliarder dollars.

General Insurance Corp of India

Det statsejede forsikringsselskab lancerede sit børsnoterede udbud i 2017 den 25. oktober med en børsnoteringsstørrelse på 1,52 milliarder dollars.

SBI Cards & Payment Services Ltd

Tidligere kendt som SBI Cards & Payment Services Private Limited, lancerede kreditkortselskabet sin børsnotering den 16. marts 2020 med en børsnoteringsstørrelse på 1,39 milliarder dollar.

Reliance Power Ltd

Ejet af Anil Ambanis Reliance Group, Reliance Power Ltd gik ind på aktiemarkedet i 2008. Det havde en børsnotering på 1,36 milliarder dollars.

New India Assurance Co Ltd

Det Mumbai-baserede forsikringsselskabs børsnotering blev lanceret i 2017 med en størrelse på 1,29 milliarder dollar.

Zomato Ltd

Restaurantaggregatoren og madleveringsappen, Zomato, havde åbnet sin børsnotering i 2021 med en børsnotering på 1,26 milliarder dollars.

DLF Ltd

Udviklere af kommercielle ejendomsmæglere lancerede deres børsnotering i 2007 med en børsnotering på 1,24 milliarder dollars. Virksomheden er ansvarlig for udviklingen af ​​Delhis hovedsagelig boligkolonier såsom Model Town, South Extension, Greater Kailash, Kailash Colony og Hauz Khas.

HDFC Standard Life Insurance (nu kendt som HDFC Life Insurance Co Ltd)

Et joint venture mellem Housing Development Finance Corporation Ltd (HDFC) og Abrdn, et globalt investeringsselskab, HDFC Standard Life Insurance havde debuteret aktiemarkedet med en børsnotering på 1,17 milliarder dollars i 2017.

SBI Life Insurance Co Ltd

SBI Life Insurance Co Ltd er et forsikringsselskab, og det er et joint venture mellem den statsejede State Bank of India (SBI) og den franske finansielle institution BNP Paribas Cardiff. Dets børsnotering blev lanceret i 2017 med en størrelse på 1,13 milliarder dollars.


.

Leave a Reply

Your email address will not be published.