June 30, 2022

LIC IPO Seneste nyt: Det længe ventede børsnotering (IPO) af Life Insurance Corporation of India åbner sandsynligvis den 4. maj. Regeringen, som ejer forsikringsgiganten 100%, har reduceret sin børsnoteringsstørrelse til 3,5 procent i stedet for de oprindelige 5 pr. cent – henter det 21.000 millioner kroner. Børsnoteringen forventes at være åben indtil 9. maj.

LÆS MERE: 8 ting du bør vide om LIC IPO

Her er nogle af de vigtige detaljer for dem, der er interesserede i at ansøge om LIC IPO:

For LIC-forsikringstagere- Der vil være en del af aktieaktierne, der tilbydes i børsintroduktionen, tilgængelige for bud for LIC-forsikringstagere. “Policyhavere, der har en eller flere LIC-politikker på datoen for DRHP og bud/tilbud, åbningsdato og er bosiddende i Indien, vil være berettiget til at ansøge om dette tilbud under forsikringstagernes reservationsdel,” nævnte LIC i sit udkast til ansøgning.

For LIC medarbejdere- Kvalificerede LIC-medarbejdere kan ansøge om “Medarbejderreservationsdel” for at benytte den nedsatte pris. Det maksimale budbeløb under denne ordning kan ikke overstige 2 lakh eller 5 procent af det samlede tilbud.

For normale investorer- Normale investorer kan ansøge i segmentet Qualified Institutional Buyers (QIB) og detaildelen. Andelen af ​​Nettotilbuddet (inklusive Ankerinvestorandelen) bør ikke overstige 50 procent af Nettotilbuddet. En del af nettotilbuddet må ikke være under 35 procent af nettotilbuddet.

Sådan ansøger du om LIC IPO: Trin-for-trin guide

Trin 1: Log ind på din netbankkonto. Du vil efterfølgende blive dirigeret til deres hjemmeside.

Trin 2: Gå til investeringssektionen > klik på IPO/e-IPO-indstillingen.

Trin 3: Udfyld depotoplysninger og bankkontooplysninger. Når du har gjort det, vil verifikationsprocessen blive afsluttet.

Trin 4: Klik på muligheden ‘Invester i børsnotering’, når verifikationen er gennemført.

Trin 5: Klik på LIC IPO > tilføj antallet af aktier og ‘budpris’.

Trin 6: Når du har læst vilkårene og betingelserne for budgivningen, skal du klikke på ‘Ansøg nu’

Trin 7: I banken forbliver ansøgningspengene spærret frem til færdiggørelsen på grundlag af tildeling. Kontoen debiteres efter tildelingen af ​​aktierne.

Sådan tjekker du aktietildeling: Trin-for-trin guide

For at kontrollere, om du har fået tildelt aktier eller ej, skal du følge nedenstående trin-

Trin 1: Gå til https://www.bseindia.com/investors/appli_check.aspx

Trin 2: Vælg problemtype

Trin 3: Indtast problemnavn, applikationsnummer, PAN-detaljer

Trin 4: Klik på søg


.

Leave a Reply

Your email address will not be published.