June 30, 2022

Shell var blandt tilbudsgiverne for Sprng sammen med Adani Group og vedvarende energifirmaet Greenko, rapporterede Bloomberg News i marts.

Sprng Energy Pvt nærmer sig en aftale for Shell Plc om at erhverve den indiske producent af vedvarende energi for omkring 1,8 milliarder dollar inklusive gæld, sagde folk med viden om sagen.

En aftale mellem Sprngs private equity-ejer Actis og energigiganten kunne underskrives om to til tre uger efter, at Shell slog rivaliserende budgivere ud, sagde folket og bad om ikke at blive identificeret, da oplysningerne er private.

Der er ikke truffet nogen endelig beslutning, og forhandlingerne kan stadig falde fra hinanden, sagde folket. En repræsentant for Shell afviste at kommentere, mens repræsentanter for Actis ikke umiddelbart reagerede på anmodninger om kommentarer.

Shell var blandt tilbudsgiverne for Sprng sammen med Adani Group og vedvarende energifirmaet Greenko, rapporterede Bloomberg News i marts.

Sprng Energy er en vedvarende energiplatform oprettet af Actis med en forpligtelse på $450 millioner fra en af ​​firmaets fonde, ifølge dets hjemmeside. Det har omkring 2.503 megawatt-top af solenergiprojekter og omkring 498 MW vindprojekter i drift eller under udvikling, viser hjemmesiden.

Shell går over til vedvarende energi efter mere end et århundredes pumpning af olie og sigter mod at opnå netto-nul-emissioner i 2050. Det går ikke hurtigt nok frem for nogle aktivister, og virksomheden planlægger at sende sin statusrapport for energitransmission til en ikke- bindende afstemning på den årlige generalforsamling den 24. maj.

Luk historie

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.