June 30, 2022

Verdens rigeste person, Elon Musk, står til at købe den sociale mediegigant Twitter for 44 milliarder USD i en af ​​de mest overvågede aftaler inden for teknologiområdet i nyere tid. Aftalen kommer efter et par hikke havde rejst tvivl om, hvorvidt Musk vil være i stand til at se udkøbstilbuddet til ende.

Den 50-årige tycoon, der som forventet er en temmelig produktiv bruger af hjemmesiden, skrev i et af sine første tweets, da aftalen blev forseglet: “Ytringsfriheden er grundlaget for et fungerende demokrati, og Twitter er det digitale torv, hvor spørgsmål, der er afgørende for menneskehedens fremtid, diskuteres.”

“Jeg vil også gøre Twitter bedre end nogensinde ved at forbedre produktet med nye funktioner, gøre algoritmerne til open source for at øge tilliden, besejre spambots og autentificere alle mennesker,” tilføjede han.

Twitter har “enormt potentiale,” understregede han og understregede, at: “Jeg ser frem til at arbejde med brugerfællesskabet for at låse det op.”

Blot timer før havde han opfordret: “Jeg håber, at mine værste kritikere forbliver på Twitter, for det er, hvad ytringsfrihed betyder.”

Twitter står til at blive et privat selskab, da det indgår en endelig aftale “om at blive opkøbt af en enhed, der er 100% ejet af Elon Musk, for $54,20 per aktie i kontanter i en transaktion til en værdi af cirka $44 milliarder,” ifølge en erklæring.

Aftalen forventes at blive lukket ved udgangen af ​​dette år, har nyhedsbureauet Reuters rapporteret, og det ville være “business as usual”, indtil da Twitter Inc. administrerende direktør Parag Agrawal blev citeret for at sige i rapporten og understregede, at der ville være “ingen jobnedskæringer” indtil da.

Personalet siges at leve i en tilstand af usikkerhed i uger efter, at Musk først afslørede hensigten om at købe teknologigiganten.


.

Leave a Reply

Your email address will not be published.