June 29, 2022
Ministry of Trade and Market in the Kingdom

Wat is de taak van het koninkrijk?

Ten eerste zou ik willen zeggen dat er een verschil is tussen een christelijke zaak en een Koninkrijkszaak. Wat is dit onderscheid?

Om te beginnen kan elke christen in zaken zijn en vaak is dat precies wat het is, een christen in zaken. De meeste ondernemers beginnen hun eigen bedrijf zodat ze winst kunnen maken en op de lange termijn rijkdom voor zichzelf kunnen maken, ook christenen.

Ministry of Trade and Market in the Kingdom

Er is niets mis met deze opvatting aan de oppervlakte. Dit soort inzicht kan ons echter een tunnelbeeld van ons bedrijf geven. Het kan ook het potentiële risico met zich meebrengen dat het onze hebzuchtige aard aanwakkert en ervoor zorgt dat we uit het oog verliezen als ons werk echt aan God toebehoort.

Als volgelingen en dienaren van onze wedergeboren Koning Jezus hebben we geen bedrijf zoals elke andere organisatie. Met andere woorden, het bedrijf dat we bezitten en exploiteren is niet alleen van ons. Alles wat we hebben is in werkelijkheid van ons en we zijn hier slechts agenten om zijn koninkrijk te versterken.

Simpel gezegd, een koninkrijksbedrijf is elke entiteit waarvan het hoofddoel is om te profiteren van de voordelen van zakendoen op de markt om het koninkrijk van Jezus Christus te bevorderen.

Wat is marktdienst?

Nu we een beter begrip hebben van wat het Koninkrijk doet, wil ik het hebben over het Ministerie van Markt.

Kortom, de Marktplaatsdienst is Gods strategisch plan om onze wereld naar Jezus te brengen door ons werk of onze handelingen. De dienst vindt plaats buiten de vier muren van onze kerk. We brengen ontelbare uren per week door op de werkplek, en de manier waarop we onze tijd besteden, moet ertoe doen.

Velen van ons christenen voelen zich vaak niet verbonden met de ware realiteit van de zondagse eredienst in vergelijking met de dagelijkse klusjes van onze typische werkweek. We worstelen als het gaat om de integratie van ons geloof en de zakenwereld.

Christenen brengen, net als iedereen, het grootste deel van hun tijd op de markt door. Onze markt is divers van thuis, werk en samenleving. Het is eigenlijk overal waar we het met anderen delen.

God wil christenen gebruiken als een levende getuige om degenen te bereiken die verdwaald zijn en Hem niet kennen. Wij zijn Gods volk dat ervoor heeft gekozen om ze te gebruiken als instrumenten van verandering in een gevallen en verdorven wereld.

Waarom een ​​e-maillijst bouwen?

Sommige christenen aarzelen om een ​​e-maillijst te maken, omdat deze onder druk kan staan ​​en zichzelf kan promoten. Het voelt veel als marketing en niet als service.

De grootste en ergste fout die u kunt maken in uw online bedrijf, christelijk of anderszins, is het niet ontwikkelen van een e-maillijst. Misschien heb je de term “geld in de lijst” eerder gehoord? Dit geldt zelfs als het een non-profitdienst is. Trouwens, het doel van elk bedrijf is om winst te maken.

Nou, laat me een beetje teruggaan. Het is niet zo dat “het geld staat op de lijst”, maar als christen die een bedrijf in het koninkrijk opbouwt en uw service op de markt brengt, is uw e-maillijst de beste manier om contact te maken met uw publiek. Uw e-maillijst zal ook uw meest waardevolle bezit zijn, omdat dit het enige is dat echt van u is, zelfs als u niets te verkopen heeft, kunt u rechtstreeks contact maken met uw abonnees.

Het is geen systeem voor eigenaren zoals alle social media platforms zijn. Als u bijvoorbeeld een groep volgers op Facebook of Twitter zou maken maar hun e-mail niet vastlegde, hoe zou u dan met uw publiek communiceren als het platform u blokkeerde of het platform niet meer bestaat?

Wanneer wordt een e-maillijst gemaakt en wie moet op uw lijst staan?

wanneer? – Een oud Chinees spreekwoord zegt: “De beste tijd om een ​​boom te planten was 20 jaar geleden. De tweede beste tijd is nu.”

Van? – De meeste mensen of je “stam” zo je wilt, geven hun e-mailadres niet aan zomaar iemand, dus als iemand op je lijst staat, hebben ze momenteel laten zien dat ze je kennen, leuk vinden en je al enigszins vertrouwen en dat zijn de degene die je op je lijst wilt hebben.

Voor het maken van een originele e-maillijst moet u de behoeften van uw doelgroep kennen en eenvoudig aan die behoefte voldoen. Dit zijn de mensen voor wie u uw e-maillijst opbouwt.

Hoe een e-maillijst op te bouwen

Om het proces voor het maken van lijsten te starten, moet u een account maken bij een lijstbeheerservice, zoals Aweber, GetResponse of Mailchimp.

Als alternatief kunt u een door uzelf gehoste autoresponder gebruiken als u meer technisch onderlegd bent. Ik raad Aweber aan omdat ik het naar mijn mening het meest intuïtief vind.

De eenvoudigste manier om iemand te verleiden een inschrijvingsformulier in te vullen, zodat ze uw e-maillijst kunnen krijgen, is door een ‘gratis aanmelding’ aan te maken. Een freebie voor het aanmelden kan zo ongeveer alles zijn wat u maar wilt, zoals een e-book, gratis rapport, checklist, ‘how-to’-gids, enz. zodat er enige waarde is.

U kunt uw freebie presenteren in de vorm van een webpagina of pop-upvenster. Dit is uw morele steekpenning als u wilt, in ruil voor de naam en het e-mailadres van de persoon. Zodra de abonnee op uw lijst staat, levert u wat u beloofde.

Dit doen we door een autoresponder in te stellen. Dit kan eenvoudig worden gedaan via uw menubeheerservice. Vergeet niet om vervolgberichten of nieuwsbrieven te houden die relevant zijn voor uw aanbod en missie.

Uw volgende stap is om uw eigen professionele IR-account te beveiligen, zodat u kunt beginnen met het opbouwen van een e-maillijst voor het Ministerie van Zaken en Markt van het Koninkrijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.